Tehnologia laser si digitala


Avantajele tehnologiei laser in medicina dentara

Tehnologia continua sa ne transforme viata in fiecare zi. Medicii stomatologi din toata lumea utilizeaza lasere dentare, instrumente de ultima generatie, pentru a avea grija de sanatatea orala a pacientilor. Cu ajutorul laserului, medicii dentisti pot trata cu usurinta numeroase afectiuni dentare obisnuite intr-un mod bland, minim invaziv.

La clinica stomatologica WhiteLines am ales sa folosim sistemul multi-premiat Waterlase, de la BIOLASE. Este o alternativa sigura si blanda la instrumentele dentare traditionale. Waterlase foloseste energie cu laser si spray de apa. Astfel, poate efectua multe proceduri fara o lovitura sau un burghiu.

BIOLASE este lider mondial, inovator in domeniul laserelor dentare. Cu mii de lasere utilizate in operatii la nivel mondial, milioane de pacienti au experimentat beneficiile stomatologiei laser. Proceduri mai blande si vindecare confortabila.


Tratamente dentare fara durere

Obisnuiesti sa amani vizitele la cabinetul stomatologic, de teama ca vei auzi scartaitul infiorator in ureche? Si cui ii place sa paraseasca cabinetul stomatologic cu o fata cazuta sau umflata? Pregateste-te sa fii surprins. La WhiteLines, experienta tratamentului tau dentar va fi una agreabila, chiar fara anestezie. Waterlase este un laser dentar care permite dentistului sa utilizeze tratamente minim invazive, in unele cazuri, niciun anestezic.

Stomatologie naturala, cu apa

Waterlase combina apa, aerul si energia laser pentru o utilizare sigura pe tesutul uman din gura. Dintii nostri sunt partial formati din apa si atunci cand laserul intra in contact cu dintele antreneaza moleculele de apa sa taie prin dinte. Deoarece laserul pulverizeaza continuu apa, acesta pastreaza dintele hidratat, prevenind incalzirea excesiva si oferindu-ti o experienta fara durere!

Tratament dentar rapid

Chiar si aceia dintre noi care se periaza frecvent, folosesc ata dentara si fluor in mod regulat, tot sunt uneori deranjati de o carie. Intre toate proiectele tale, e posibil ca vizitele la cabinetul stomatologic sa-ti ia prea mult timp. Cu Waterlase nu trebuie sa iti faci griji! Waterlase este suficient de bland incat dentistul sa-ti poata incheia tratamentul dentar intr-o singura vizita. In plus, in unele cazuri, stomatologul tau te poate salva de dificultatea de a merge la mai multi specialisti sau de a programa mai multe vizite la cabinetul stomatologic.

Sigur si precis

Waterlase este autorizat pentru numeroase aplicatii dentare care pot fi efectuate atat la pacientii copii, cat si la adulti. Unul dintre punctele forte ale Waterlase este precizia! Practicile dentare conventionale se bazeaza pe indepartarea unor portiuni mari de dinti pentru a duce la bun sfarsit lucrarea. Slefuirea si filarea constanta pot provoca caldura, durere si fisuri microscopice, care pot duce la viitoare infectii sub umplutura. Waterlase, pe de alta parte, elimina cantitati foarte precise de dinte, fara a deteriora sau crapa restul dintelui! Si pentru ca este atat de precis, rar vei avea nevoie de anestezic!

Waterlase reprezinta un angajament pentru o mai buna ingrijire si un fundament pentru excelenta in practica stomatologica. WaterLase foloseste o tehnologie laser brevetata pentru a oferi o experienta dentara minim invaziva, extrem de precisa si deosebit de blanda pacientilor nostri.