Despre noi

Servicii stomatologice specializate
cu tehnologie laser

Clinica stomatologica WhiteLines s-a nascut din pasiunea medicilor fondatori pentru tehnologie, pentru noutate si pentru cele mai inalte standarde de practica in stomatologie. Am reunit in conceptul nostru toate avantajele tehnologiei laser. Aducem in plus o echipa cu numeroase specializari internationale in endodontie, stomatologie laser, chirurgie orala, implantologie si parodontologie. Te asteptam intr-un cabinet nou, cu design modern si minimalist ce inspira curaj si curatenie. Acolo vei fi intampinat cu caldura si entuziasm de o echipa prietenoasa. De fiecare data!
Povestea noastra

Apropiati de pasiuni comune,
animati de curiozitate

Suntem medici cu specializari multiple in medicina orala. Suntem profesionisti ambitiosi, dar, mai presus de toate, suntem oameni. Suntem prieteni. Credem ca cele mai solide parteneriate se bazeaza pe valori comune. De aceea am ales sa pornim la drum alaturi de cei mai buni din breasla noastra. Am fondat o clinica stomatologica profesionala care sa reflecte viziunea noastra. Un cabinet care sa ne permita sa aplicam cele mai moderne practici de tratament dentar, folosind cele mai noi tehnologii laser. Impreuna, suntem WhiteLines. Cea mai noua clinica stomatologica laser din centrul Bucurestiului.

2005

Lucram impreuna din

5675+

Zambete sanatoase

95.000+

Ore de tratamente
stomatologice profesionale
Stomatologie laser

Tratamente dentare
minim invazive
cu ajutorul laserului

Tehnologia ne transforma viata in fiecare zi. Medicii stomatologi din toata lumea utilizeaza lasere dentare, instrumente de ultima generatie, pentru a avea grija de sanatatea orala a pacientilor. Cu ajutorul laserului, medicii dentisti pot trata cu usurinta numeroase afectiuni dentare obisnuite intr-un mod bland, minim invaziv.
Principalele servicii

Servicii complete de stomatologie

Echipa de medici stomatologi WhiteLines este formata din experti in cele mai moderne practici si tratamente stomatologice. Oferim pacientilor nostri confortul unui pachet complet de servicii de medicina dentara, de la tratamente endodontice sau parodontale, pana la implanturi dentare, stomatologie restaurativa sau chirurgie orala. La clinica noastra vei putea beneficia si de servicii de cosmetica dentara, stomatologie pediatrica, profilaxie dentara si ortodontie.
TRATAMENTE ENDODONTICE
 • Retratamente endodontice
  la microscop
 • Tratamente dentare urgente
 • Refacerea dintilor prin pivoti si plombe
TRATAMENTE PARODONTALE
 • Tratamentul bolii parodontale
 • Tratamentul recesiilor dentare
 • Tratamentul hiperplaziilor
 • Reconturare gingivala
 • Decolorare gingivala
IMPLANTURI DENTARE
 • Implanturi monodentare prin inlocuirea unui singur dinte
 • Implanturi prin tehnica all-on-four pentru inlocuirea unei intregi arcade edentate
 • Implanturi in zona estetica: extractive, implant si coroana intr-o zi